• Darlien

Hoe houden we onze wimpers/extentions in topconditie?

Bijgewerkt op: 5 nov. 2020

Reinig je wimpers maar doe het op de juiste manier!


De eerste echte stap om je wimpers te verzorgen is een goede reiniging. Het is ontzettend belangrijk dat je je wimpers s' ochtends én ’s avonds goed schoonmaakt.


Wanneer je (restjes) mascara laat zitten is de kans groot dat er wimpers afbreken bij het in de ogen wrijven of als je op je zij of buik slaapt.

Bovendien hoort rust voor je wimpers – dus even geen mascara – ook bij een goede wimperverzorging.


Bij wimperextentions is de dagelijkse zorg noodzakelijk om de houdbaarheid van de extentions te verlengen -in deze lockdown-periode geen extra luxe- en ervoor te zorgen dat er zich geen huidcellen gaan ophopen met een eventuele oogontsteking tot gevolg of zelfs in worst case scenario: wimperluizen zouden nestelen.

Reinig je wimpers wel altijd voorzichtig! Ga niet met een wattenschijfje in alle richtingen hard op het oog gaan wrijven! Dit is nefast voor je wimpers!

Gebruik voor de reiniging eerder een product dat bedoeld is om oogmake-up te verwijderen.

bij DDL- style & Beauty kan je online een foamcleaner aankopen voor 17€/stuk.

--> klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Een pompje schuim op het borsteltje en deze zacht op je wimpers drukken, vervolgens voorzichtig van de aanzet van je wimpers naar de puntjes bewegen.

Herhaal dit enkele keren tot alles schoon is, voorzichtig de wimpers afspoelen en aan de lucht laten drogen.


That's it, gemakkelijk toch?!

Wimperreiniger te koop bij DDL-Style & Beauty
Wimperreiniger verkrijgbaar bij DDL-Style & BeautyDit is de beste en snelste manier om je wimpers en of wimperextentions schoon te houden! Het zachte schuim in combinatie met het bijgeleverde wimperborsteltje verwijdert moeiteloos alle dode huidcellen die zich tussen de wimpertjes schuil houden.


Verzorg je wimpers van binnenuit


Je hebt het waarschijnlijk wel al vaker gehoord: je huid en haar weerspiegelen je gezondheid. En inderdaad, je kunt je eigen wimpers ook van binnenuit verzorgen.

Namelijk door voldoende water te drinken en producten met vitamine D en B te eten.


Vitamine D is belangrijk voor haargroei en zit bijvoorbeeld in zalm en andere vette vissoorten of gewoon door in het zonnetje te lopen! Vitamine B maakt je wimpers sterker en vind je onder andere in peulvruchten, bananen en eieren.


Dus; geniet van de zon, reinig je wimpers 2x dagelijks en zorg goed voor jezelf tijdens deze corona-quarantaine!

Tot -hopelijk- binnenkort!

Selfcare @DDL style & beauty45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven